Elektrická prípojka

Potřebujete elektroměrový rozvaděč nebo elektroinstalační materiál? Vyzkoušejte SFOS!

Společnost SFOS.SK s.r.o. působí i se svou prodejnou elektroinstalačního materiálu na Slovensku již přes 25 let.

Skladem držíme několik tisíc položek, ale když nás s něčím překvapíte, jsme schopni chybějící zboží naskladnit během několika dní. Rychlé dodávky elektroinstalačního materiálu máme zajištěno spoluprací s našimi dlouholetými a ověřenými partnery, z nichž většina je také odběratelem pro naše výrobky – elektroměrové rozvaděče a jiné produkty naší výroby.

Materiál i rozvaděče vám umíme dodat i přímo k vám domů, a to buď zasláním přes některou z přepravních společností nebo naším rozvozem vedle distribuce našich výrobků. Rádi vám vypracujeme cenovou nabídku na kompletní balík elektroinstalačního nebo hromosvodného materiálu, ale i na váš speciální požadavek rozvaděče na vaši stavbu, akci, či předělávku. Stačí nám jen zaslat email se seznamem položek na adresu sfos@sfos.cz a my vám ve velmi krátké době vypracujeme cenovou nabídku i s možným termínem dodání.

Vyzkoušejte nás!

Pro více užitečných informací vám doporučujeme přečíst články z našeho blogu.

Pro shlédnutí zboží, které nabízíme na našem e-shopu, klikněte SEM.

Pokud jste si i nadále nejisti a potřebujete poradit, nebo potřebujete rozvaděč, který jste nenašli v naší nabídce, neváhejte nás kontaktovat.